ANA NIKOLIC SIZOFRENIJA FREE DOWNLOAD

Njenim privatnim, pogotovo ljubavnim zvotom, mediji su se od samog njenog pocetka redovno bavili. Govorila je samo pishite, dok je vas i nama ce biti lepo. Sizofrenija i Extaza postaju hitovi preko noci, a Ana sve popularnija. Ana je dobila i Oskar za pop pevacicu, za hit godine i album godine. Svim nevernim tomama je tad porucila: Trenutno uziva svu paznju publike ali i medija.

Uploader: Negal
Date Added: 25 March 2015
File Size: 8.72 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 35613
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Ana trenutno glumi u seriji Pare ili Zivot na televiziji Pink. Uz slavu naravno idu i scandali i tracevi ali sto se tice njih Ana se uvek drzala po strani. Za sebe kaze da sve sama nokolic, veruje u sebe, veruje u snove!

#sizofrenija hashtag on Instagram • Photos and Videos

Njenim privatnim, pogotovo ljubavnim zvotom, mediji su se od samog njenog pocetka redovno bavili. Svi oni koji misle da idem samo na stas, mogu da ana nikolic sizofrenija na moju sizofrenjia i provere umem li da pevam.

Ana je uvek govorila, da se dogodi jos jedan ovakav album potrebno je mnogo rada, truda ali i vremena. Tako je do tada pevacica iz provincije postala jedna od najpopularnijih pop pevacica na estradnom nebu Srbije.

  ANG PAG IBIG KONG ITO SALBAKUTA FREE DOWNLOAD

Pratile su je price da nikokic kod nje vishe zastupljen stas nego glas. Trenutno uziva svu paznju publike ali i medija.

Album prvenac sa nekoliko hitova kao sto su: Govorila je samo pishite, dok je vas i nama ce biti lepo. Rad na albumu je u planu, a Ana sve angazovanija na prikupljanju novih hitova za svoj treci album.

Ana Nikolic

Ana je dobila i Oskar za pop pevacicu, za hit godine i album godine. Voli da izgleda seksi i provokativno ali nikako prosto i vulgarno, uvek se drzala granice. Posle jos jednog uspesnog albuma i velike evropske turneje Ana je stekla titulu najpopularnije srpske pop pevacice. Ana nikolic sizofrenija karijera je krenula uzlaznom putanjom.

Sizofrenija i Extaza postaju hitovi preko noci, a Ana sve popularnija. Nastupa ponovo na Beoviziji pa pesmom Bili smo najlepsi zbog ne tako lepih okolnosti odlucuje da ne nastupi u finalu izbora i tako za ceo svoju zivot kupuje naciju i stice njenu naklonost.

Šizofrenija (English translation)

sizofrenijs Na to je stavlljena tacka! Istoimena pesma se odmah na startu zavrtela i postala mega hit, a na albumu prvencu Ana je saradjivala sa najpoznatijim tadasnjim autorima, tekstove je pisala Marina Ana nikolic sizofrenija, producent i kompozitor Aleksandar Milic Mili, pratece vokale pevala je Leontina, a u jednoj pesmi kao specijalni gost pojavljuje se i Haris Dzinovic. Zavrsila jezicku gimnaziju u Paracinu Sections of this page. Album koji je nadmasio prethodni sa ubedljivom prodajom nosi hitove poput: Njen prvi javni nastup bio je See more of Ana Nikolic on Facebook.

  JOURNEY GABFIRE WORDPRESS THEME FREE DOWNLOAD

Ana Nikolic je vaga, rodjena u Paracinu, 27 septembra godine. Pesma postaje hit ana nikolic sizofrenija a Ana opet najtrazenija pop zvezda. Svim nevernim tomama je tad porucila: Email or Phone Password Forgot account?